Nieuwe waarneemster

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe waarneemster Denise Wetsels die ons gaat ondersteunen tijdens vakanties, bijscholingen en/ of ziekte.

Mijn naam is Denise Wetsels en ik ben in 1995 in de vroedvrouwenschool van Kerkrade geboren. Ik woon in Eijsden. Na het behalen van mijn VWO-diploma was de keuze voor de vervolgstudie al snel duidelijk, verloskunde. Het beroep waarbij je aanstaande ouders mag begeleiden naar een life event met alle facetten die erbij komen kijken is fantastisch.
De opleiding heb ik aan de verloskunde academie in Maastricht gevolgd. Stages en werkervaring heb ik in diverse delen van het land opgedaan. Toen er in het team van Valkenburg een plekje vrij kwam, was ik dan ook erg blij om te horen dat ik mag gaan samenwerken met dit fantastische team. Daarnaast vind ik het een voorrecht om dit mooie vak in de Limburgse heuvels te mogen uitoefenen.

Als waarneemster zal ik bijvoorbeeld tijdens vakanties enkele diensten en spreekuren van Katja, Julienne en Chantal overnemen.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

WordPress Lightbox