Informatie maatregelen Coronavirus: update 11-05-2020

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” link_color=”” link_hover_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” gradient_start_color=”” gradient_end_color=”” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center center” linear_angle=”180″ background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_blend_mode=”none” video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” background_type=”single” gradient_start_color=”” gradient_end_color=”” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center center” linear_angle=”180″ background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” background_blend_mode=”none” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” filter_type=”regular” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″ last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Jullie hebben het misschien al in de media gelezen: de coronamaatregelen worden vanaf vandaag 11-5-2020 weer wat versoepeld.

Hier zijn wij heel erg blij mee!!

Helaas is er te snel een bericht naar de kranten gegaan over de versoepelingen. Zoals wordt aangegeven, kunnen deze versoepelingen per regio verschillen en in de regio zuid Limburg zijn we nog aan het uitwerken hoe het er precies uit komt te zien!

Op dit moment wordt er hard gewerkt en geprobeerd met alle betrokken partijen te overleggen (collega verloskundigen, het Zuijderland ziekenhuis, echocentra en kraamcentra).

Dit overleg is noodzakelijk om de geleverde zorg zoveel mogelijk af te stemmen.

Helaas bevinden we ons in een van de zwaarst getroffen regio’s van Nederland en is het hierom extra belangrijk om rustig uit te breiden en zo het risico op besmetting voor jullie en onszelf zo laag mogelijk te houden.

Natuurlijk nemen we jullie wensen ook serieus!

Als je komende week een afspraak bij ons hebt gepland, dan gaat deze door zoals we dat afgesproken hebben.

Telefonisch blijft telefonisch, op de praktijk blijft op de praktijk. Naar de zwangerschapscontroles kom je (nog) alleen.

Wanneer  je afspraak komende week een echo betreft mag je partner mee, indien hij/zij klachtenvrij is.

Kinderen, opa’s of oma’s of ander gezelschap kunnen we vooralsnog niet toelaten in de praktijk

Altijd blijft gelden:

  • kom niet als je verkouden bent, of koorts hebt
  • houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand
  • ga er verstandig mee om, bel ons om te overleggen
  • Je partner mag uiteraard ook geen klachten hebben wanneer hij/zij meekomt…

Wij hopen jullie hiermee voor NU voldoende geïnformeerd te hebben.

We begrijpen dat wij veel van jullie vragen en dat de berichten in de media voor veel onrust zorgen .

Je mag ons natuurlijk altijd bellen met klachten of vragen over je zwangerschap, maar voor vragen over de versoepeling , vragen wij jullie te wachten op ons volgende bericht.

Wij laten jullie direct weten als er meer bekend is!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Plaats een reactie

WordPress Lightbox