Afscheid Julienne

Na 28 jaar werkzaam te zijn geweest als verloskundige binnen verloskundigenpraktijk Valkenburg aan de Geul, is het tijd om afscheid te nemen. Per 1 januari 2024 stop ik met mijn werkzaamheden als verloskundige.

Ik denk met name aan de vele persoonlijke ontmoetingen met mijn zwangeren en hun partners en het dankbare gevoel om deelgenoot en begeleider te mogen zijn geweest tijdens de unieke omgeving van hun zwangerschap, de geboorte en het ouderschap. Ook ons hechte team met lieve collega’s zal ik gaan missen. Een rugzak vol met mooie, bijzondere en onvergetelijke herinneringen blijft nu over. Voor altijd een herinnering van geluk!

Na januari breekt de tijd aan voor het uitzoeken van een nieuwe uitdaging. Mijn plek in de maatschap zal overgenomen worden door Judith van Vleuten.

Mijn dank is groot voor het vertrouwen in mij gesteld, voor al mijn (zwangere) cliënten en hun partners, mijn lieve collega’s en alle ketenpartners in de (geboorte) zorg. Dankjewel voor alles en veel geluk voor jullie allen!

Lieve groeten,

Julienne Schoffelen

WordPress Lightbox