Wie zijn wij

69
Chantal
Verloskundige

In 1975 ben ik geboren in de mooie oude vroedvrouwenschool van Heerlerbaan. Al jong wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Het begeleiden van telkens weer andere ouderparen tijdens een van de meest bijzondere fases in hun leven, vind ik het mooiste aan ons beroep.

Daarnaast vind ik het eigen ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken een extra uitdaging.
Veel geluk heb ik dan ook gehad toen ik, een half jaar nadat ik afstudeerde, mijn vaste plekje kreeg in onze praktijk in het Heuvelland. We zijn veel onderweg, hoe fijn is het dan als je in zo’n mooi gebied rondrijdt. Met mijn twee lieve collega’s vormen we al jaren een hecht team.

In 2010 haalde ik het echo diploma, hoewel mijn hart bij de echte verloskunde ligt, is het fijn om dit stukje extra te kunnen bieden.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met ons gezin. Ik ben in 2005 getrouwd met Emile. We hebben drie lieve dochters gekregen: Maud, Aukje en Janna. Verder probeer ik een beetje te sporten, kook ik graag, hou ik van lekker eten en ik vind het leuk om met ons gezin of met vriendinnen op pad te gaan.

72
Denise
Verloskundige

Ik ben Denise Wetsels en ik ben in 1995 in de vroedvrouwenschool van Kerkrade geboren. Ik woon samen met mijn vriend Sander in Eijsden. In 2018 ben ik
afgestudeerd aan de verloskunde academie in Maastricht.

Daarna heb ik een aantal jaren in meerdere praktijken waaronder in Valkenburg en de achterhoek waargenomen. In 2023 was ik dan ook erg blij om te horen dat er een vast plekje vrij kwam in het fantastische team van Valkenburg.

Vanaf nu mag ik me dan ook trotse mede-eigenaar noemen van de praktijk. Ik vind het dan ook een voorrecht om dit mooie vak in de Limburgse heuvels te mogen uitoefenen. Het vak waarbij je aanstaande ouders mag begeleiden naar een life event met alle facetten die erbij komen kijken is fantastisch!

Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in de anticonceptie en echoscopie. Beide geven een mooie aanvulling op het beroep.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan hardlopen en zwemmen. Daarnaast houd ik van reizen, bakken en er op uit te gaan.

79
Judith
Verloskundige

Ik ben Judith van Vleuten, geboren in 1979 en getogen in Maastricht.

Inmiddels al heel wat jaren gelukkig getrouwd met mijn man Raymond. Samen zijn we trotse ouders van twee inmiddels puberzonen, Thimo is 13 jaar en Loek is 11 jaar. In huis hebben we 2 katten en sinds kort zijn we de trotse bezitters van een Labradoodle genaamd “Bep.Veel plezier beleef ik dan ook aan het erop uit trekken met het gezin en wandelen met de hond.

Tijdens mijn middelbare school tijd wist ik het al zeker: “Graag wilde ik verloskundige worden. Na het behalen van mijn HAVO diploma werd ik echter niet direct toegelaten aande Vroedvrouwenschool. Helaas werd ik vier maal uitgeloot.

In de tussentijd deed ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Na het behalen van dit diploma mocht ik eindelijke starten aan de opleiding tot verloskundige. In 2005 studeerde ik vol trots af en mocht ik direct aan de slag in Maastricht. Ik heb altijd met veel liefde en plezier gewerkt in een grote 1e lijns verloskundige praktijk. Jullie begeleiden bij de zwangerschap, bevalling en kraambed is dus niet nieuw voor mij, maar de omgeving en werksetting zijn wel nieuw voor mij. Ik kan niet wachten mijn prachtige vak uit te voeren vanuit het Heuvelland.

Pure Memories Photography©
Katja
Waarneemster

Ik ben Katja Mulder. In 1999 studeerde ik af aan de vroedvrouwenschool in Kerkrade. Na 1,5 jaar te hebben waargenomen voor verschillende praktijken in de regio, kon in 2001 toe treden tot de maatschap Verloskundigenpraktijk Valkenburg a/d Geul.

In 2004 heb ik ook mijn diploma tot basis echoscopiste behaald. Samen met Denise heb ik in het voorjaar van 2021 de opleiding gevolgd voor het mogen plaatsen van spiraaltjes en het geven van voorlichting rondom de anticonceptie (en het anticonceptie spreekuur opgericht). In april 2023 heb ik mijn plek binnen de maatschap afgestaan aan Denise en werk ik nu als waarneemster in de praktijk.

Ik ben getrouwd met Bas en samen hebben we 2 kinderen, een dochter Sam en een zoon Sep. In Wijlre hebben we ons thuis.

In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen, tennis, fietsen en skiën), ga ik graag uit eten en hou ik van een dagje wellness of shoppen in een mooie stad.

Het mooiste van verloskundige zijn, is het op de wereld mogen helpen van nieuw leven en als ik daarbij het volledige vertrouwen van de aanstaande ouders ervaar krijg ik daar elke keer weer kippenvel van! Ook na meer dan 20 jaar! aan.

"Persoonlijke en optimale zorg op maat is waar wij voor staan"

Voor het opleiden van toekomstige collega’s loopt er bij ons 1 a 2x per jaar een verloskundige in opleiding stage. Je kunt haar tegenkomen tijdens spreekuren, bevallingen en kraambedvisites. Stel je de aanwezigheid van een studente niet op prijs, dan kun je dat op elk moment aangeven.

We werken prettig samen met gynaecologen, klinisch verloskundigen, verpleegkundigen en ander personeel van het MUMC en het Zuyderland Medisch Centrum.
Ook streven we naar goede samenwerking met de huisartsen in onze regio, waarbij we ook een deel van onze spreekuurlocaties hebben ondergebracht. En ten slotte staat in het kraambed natuurlijk een prettige samenwerking met de diverse kraamcentrums voorop. Door onze jarenlange ervaring met veel kraamverzorgsters zijn we goed ingespeeld op elkaar en sluit de zorg perfect op elkaar

WordPress Lightbox