Positieve zwangerschapstest

Van harte gefeliciteerd!

Zwanger zijn is een unieke gebeurtenis! Veel hoogtepunten, maar ook een periode met een heleboel vragen en onzekerheden. Tijdens de zwangerschapscontroles wordt er veel aandacht besteedt aan de lichamelijke en psychosociale beleving van de zwangerschap en wordt er informatie gegeven over de verschillende aspecten van de zwangerschap en het naderende ouderschap.

Middels deze website, maar natuurlijk ook via de reguliere controles, willen we je uitgebreid informeren.

Een afspraak maken kan telefonisch tijdens kantoortijden, maar aanmelden mag ook via het aanmeldformulier. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen. Je mag je rechtstreeks, zonder verwijzing van de huisarts, bij ons aanmelden.

Ben je vanwege een medische indicatie bij de gynaecoloog gestart, maar is er tijdens het verloop van je zwangerschap geen medische indicatie meer aanwezig? Dan ben je te allen tijde welkom om over te stappen. Is de medische begeleiding vanuit het ziekenhuis wel noodzakelijk gedurende de zwangerschap, dan meld je bij ons aan voor nazorg via het aanmeldformulier.

We hopen je snel in onze praktijk te zien!

Huisarts en apotheek

Het is belangrijk dat de huisarts en de apotheek weten dat je zwanger bent. Dit is onder andere handig voor het geval er medicijnen voor geschreven moeten worden in de zwangerschap of tijdens de borstvoeding. Je kunt de huisarts en de apotheek al snel nadat je weet dat je zwanger bent op de hoogte stellen.

WordPress Lightbox